Δελτίο τύπου: Περιοδικό Ηλεκτρολόγος, Οκτώβριος 2008 σελ 206

ΦΩΤΚΑ – Κ. Καργιώτης: Νέος πίνακας τεσσάρων σειρών 80 θέσεων με αυξημένη χωρητικότηταΗ εταιρεία ΦΩΤΚΑ, πάντα δίπλα στις ανάγκες των ηλεκτρολόγων, για την εύκολη τοποθέτηση, λειτουργικότητα και ασφάλεια των πινάκων της παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το νέο πίνακα τεσσάρων σειρών. Ο νέος πίνακας δίνει λύση στις αυξημένες απαιτήσεις χωρητικότητας της εποχής.

Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής: Κάθε σειρά έχει χώρο για 20 αυτόματους, διαθέτει σχάρα στήριξης υπερυψωμένη για τη διέλευση των καλωδίων, έχει άνετο χώρο περιμετρικά, πολλές θέσεις καλωδίων στις μπάρες σύνδεσης και διαθέτει τις μπάρες ουδετέρου σε δυο τμήματα (κυκλώματα με ή χωρίς προστασία μέσω ρελέ διαφυγής έντασης).

Οι διαστάσεις της μετόπης είναι 48.5 x 72.5 και της κάσας εντοιχισμού 45 x 69 x 9.2. Οι χρωματισμοί του, εκτός από τους 2 βασικούς σε λευκό και τύπου inox, ποικίλουν ανάλογα με της επιθυμίες και τις επιταγές του σύγχρονου design.

Φέρει σήμανση CE και κατασκευάζεται με τη γνωστή ποιότητα από ελληνικά χέρια στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου τηρούνται διαδικασίες πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008.

Αυξημένη χωρητικότητα και ποιότητα κατασκευής διαθέτει ο νέος πίνακας της ΦΩΤΚΑ
Copyright © 2011 ΦΩΤΚΑ All rights reserved.
Find us on Facebook
Follow us on Instagram
Powered by Softways S.A.